Påskkyckling med kapris- och parmesancrème

Table
  1. Recept: Påskkyckling med kapris- och parmesancrème
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Påskkyckling med kapris- och parmesancrème

Ingredienser:

  • 4 st kycklingfiléer
  • 2 msk olivolja
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 dl kapris
  • 1 dl parmesanost, riven
  • 1 dl crème fraiche
  • Salt och peppar efter smak

You may also be interested in:  Klassisk kalops

Gör så här:

  1. Stek kycklingfiléerna i olivolja tills de är genomstekta.
  2. Tillsätt vitlök och stek ytterligare i någon minut.
  3. Blanda kapris, parmesanost, och crème fraiche i en skål.
  4. Tillsätt salt och peppar efter smak.
  5. Servera kycklingfiléerna med kapris- och parmesancrèmen och valfritt tillbehör.
You may also be interested in:  Scones

Notering: Du kan servera detta läckra påskrecept med exempelvis färskpotatis och en fräsch sallad. Bon appétit!

Entrecôte med örtsås
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up