Pinsa med burrata pistage och citron

Table
  1. Recept: Pinsa med burrata, pistage och citron
    1. Ingredienser:
    2. Gör såhär:

Recept: Pinsa med burrata, pistage och citron

Ingredienser:

  • 1 färdig deg till pinsa
  • 150g burrata
  • 50g pistagenötter, hackade
  • 1 citron, skalrivet
  • En nypa flingsalt

Gör såhär:

  1. Starta ugnen enligt anvisningarna på degförpackningen.
  2. Rulla ut degen på en mjölad yta tills den är ca 1 cm tjock.
  3. Grädda pizzan i ugnen enligt anvisningarna på förpackningen tills den fått en gyllene färg.
  4. Ta ut pizzan från ugnen och låt den svalna något.
  5. Smula över burrata på pizzan, fördela sedan de hackade pistagenötterna och det skalrivna citronskalet.
  6. Avsluta med att strö över en nypa flingsalt.
You may also be interested in:  Hasselbackspotatis

Burrata, pistage och citron ger en underbar kombination av smaker till denna pinsa.

Limekyckling med risnudlar
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up