Rischoklad

Table
  1. Recept på Rischoklad
    1. Ingredienser:
    2. Gör såhär:
    3. Tips:

Recept på Rischoklad

Ingredienser:

  • 200 g mörk choklad
  • 100 g smör
  • 3 dl Rice Krispies
  • 2 msk florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker

Gör såhär:

  1. Börja med att smälta chokladen och smöret i en kastrull på låg värme. Rör om tills det blir en jämn smet.
  2. Ta bort kastrullen från värmen och tillsätt Rice Krispies, florsocker och vaniljsocker. Blanda väl.
  3. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt och forma smeten till små bollar. Placera dem på plåten och låt dem stelna i kylskåpet i cirka 1 timme.
  4. Servera och njut av dessa krispiga och chokladiga godbitar!

You may also be interested in:  Ugnspannkaka (grundrecept)

Tips:

Variera smaken genom att använda ljus choklad istället för mörk choklad, eller tillsätt hackade nötter eller torkad frukt för extra crunch och sötma.

123 lag
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt.Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen.Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go up

Underbarbrygga använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.