Våffelhjärtan med caviar rödlök och smetana

Table
  1. Recept: Våffelhjärtan med caviar, rödlök och smetana
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Våffelhjärtan med caviar, rödlök och smetana

Ingredienser:

  • 4 st ägg
  • 4 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 krm salt
  • 6 dl mjölk
  • 100g smör, smält
  • 1 burk röd stenbitsrom (caviar)
  • 1 st rödlök, tunt skivad
  • 2 dl smetana

Gör så här:

  1. 1. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt i en skål.
  2. 2. Tillsätt ägg, mjölk och smält smör i skålen och rör om till en jämn smet.
  3. 3. Värm upp våffeljärnet och grädda hjärtformade våfflor enligt instruktionerna.
  4. 4. Lägg upp de färdiga våfflorna på en tallrik.
  5. 5. Toppa varje våffelhjärta med en klick smetana, röd stenbitsrom och tunt skivad rödlök.
You may also be interested in:  Klassisk grönkålssoppa med ägghalvor

Tips: Servera våffelhjärtorna som en förrätt eller som en del av en brunch. Du kan också experimentera med olika toppings som räkor, gräslök eller finhackad dill för att ändra smaken.

Smaklig måltid!

Eton mess
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up