Coleslaw med rödkål

Table
  1. Coleslaw med rödkål
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Coleslaw med rödkål

Ingredienser:

  • 1/2 rödkålshuvud, strimlad
  • 2 morötter, rivna
  • 1/2 lök, fint hackad
  • 1 dl majonnäs
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 1 msk socker
  • 1/2 tsk salt
  • 1/4 tsk nymalen svartpeppar
You may also be interested in:  Grundrecept sylt

Gör så här:

  1. Blanda rödkål, morötter och lök i en stor skål.
  2. I en separat skål, vispa samman majonnäs, vitvinsvinäger, socker, salt och svartpeppar.
  3. Häll dressingen över grönsakerna och blanda väl så att allt är jämnt täckt.
  4. Smaka av och tillsätt mer salt eller peppar om det behövs.
  5. Täck skålen med plastfolie och låt coleslawen vila i kylskåpet i minst en timme före servering.
  6. Rör om före servering och njut av den fräscha och knapriga coleslawen med rödkål.

Overnight oats med kokosmjölk
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up