Dill- och räkomelett

Table
  1. Recept: Dill- och räkomelett
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Dill- och räkomelett

Ingredienser:

  • 4 ägg
  • 1 dl räkor
  • 1 dl hackad dill
  • Salt och peppar efter smak
You may also be interested in:  Fläskfilégryta med champinjoner

Gör så här:

  1. Steg 1: Vispa äggen lätt i en skål och tillsätt räkor, dill, salt och peppar. Blanda väl.
  2. Steg 2: Hetta upp en stekpanna med lite smör eller olja på medelvärme.
  3. Steg 3: Häll äggsmeten i stekpannan och låt den steka i några minuter tills den börjar stelna.
  4. Steg 4: Sänk värmen något och vänd försiktigt omeletten med hjälp av en stekspade eller tallrik.
  5. Steg 5: Låt omeletten steka i ytterligare några minuter tills den är helt genomstekt.
  6. Steg 6: Ta av omeletten från värmen och servera den varm.
You may also be interested in:  Busenkel broccolisoppa

En dill- och räkomelett är ett enkelt och smakfullt recept som passar både som frukost, brunch eller som en lätt lunch. Omeletten blir extra saftig och god med lite räkor och hackad dill i. Servera gärna med en sallad eller nybakat bröd.

Äppelsirap
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up