Mjölkchokladsnittar

Table
  1. Recept på Mjölkchokladsnittar
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept på Mjölkchokladsnittar

Ingredienser:

  • 200 g smör
  • 1 dl strösocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 4 dl vetemjöl
  • 100 g mjölkchoklad

You may also be interested in:  Picklad rödlök

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret i en kastrull.
  3. Blanda smöret med strösocker, vaniljsocker och vetemjöl i en bunke tills det blir en deg.
  4. Hacka mjölkchokladen i små bitar och tillsätt det till degen.
  5. Rör om tills chokladen är jämnt fördelad i degen.
  6. Rulla ut degen till två längder och lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt.
  7. Platta till längderna lite grann.
  8. Grädda i mitten av ugnen i cirka 15-20 minuter tills de är lätt gyllenbruna.
  9. Ta ut plåten och låt längderna svalna något.
  10. Skär längderna i snittar, cirka 1 cm breda.
  11. Låt snittarna svalna helt på plåten innan servering.
You may also be interested in:  Krämig carbonara

Tips: För extra smak kan du tillsätta hackade nötter eller russin i degen innan du rullar ut längderna.

Bönburgare på kidneybönor med avokadoröra
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt.Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen.Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Go up

Underbarbrygga använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats.