Philly cheesesteak

Table
  1. Recept på Philly Cheesesteak
    1. Ingredienser:
    2. Tillagning:
    3. Extra tips:

Recept på Philly Cheesesteak

Ingredienser:

  • 500 gram biffkött
  • 1 stor lök
  • 1 grön paprika
  • 4 skivor ost, exempelvis cheddar eller provolone
  • 4 baguettebröd
  • 2 matskedar smör
  • Salt och peppar efter smak
You may also be interested in:  Pannkakor - grundsmet

Tillagning:

  1. Skär biffköttet i tunna skivor och strimla löken och paprikan.
  2. Smält smöret i en stekpanna på medelhög värme.
  3. Stek köttet tills det är genomstekt och ta sedan ut det från pannan.
  4. I samma panna, stek löken och paprikan tills de är mjuka och genomskinliga.
  5. Lägg tillbaka köttet i pannan och blanda ihop det med löken och paprikan.
  6. Krydda med salt och peppar efter smak.
  7. Placera skivorna av ost ovanpå blandningen och låt den smälta.
  8. Under tiden, skär baguettebröden på längden och rosta dem i ugnen eller i en brödrost tills de blir gyllenbruna.
  9. Ta ut bröden från ugnen eller brödrosten och fördela köttblandningen jämnt över dem.
  10. Servera genast och njut av din Philly Cheesesteak!

Extra tips:

You may also be interested in:  Korvstroganoff med ris

Du kan även lägga till andra ingredienser som jalapeños, svamp eller tomater för att göra ditt Philly Cheesesteak ännu mer smakrikt och personligt.

Kanelsnurror med äpplen
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up