Varmkorv i bröd med räk- och gurksallad





Recept: Varmkorv i bröd med räk- och gurksallad

Table
  1. Recept: Varmkorv i bröd med räk- och gurksallad
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Varmkorv i bröd med räk- och gurksallad

You may also be interested in:  Saftig sockerkaka

Ingredienser:

  • Varmkorv
  • Bröd
  • Räkor
  • Gurka
  • Röd lök
  • Krämig majonnäs
  • Dill
  • Senap
  • Salt och peppar

Gör så här:

  1. Börja med att koka upp vatten i en kastrull och lägg i varmkorvarna. Låt dem koka tills de är genomvarma.
  2. Under tiden kan du förbereda räk- och gurksalladen. Skala och hacka gurkan och röd lök fint.
  3. I en skål, blanda samman räkor, hackad gurka, hackad röd lök, krämig majonnäs och dill.
  4. Tillsätt salt och peppar efter smak.
  5. Värm bröden i ugnen eller på grillen.
  6. När varmkorvarna är klara, lägg dem i bröden.
  7. Toppa med räk- och gurksalladen.
  8. Serv
    Dillgratinerad torsk med pepparrot
    LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up