Skumbollar

Table
  1. Recept: Skumbollar
    1. Ingredienser:
    2. Gör så här:

Recept: Skumbollar

Ingredienser:

  • 200 g marshmallows
  • 100 g smör
  • 250 g digestivekex
  • 50 g kakao
  • 100 g kokosflingor

You may also be interested in:  Rabarberkaka i långpanna

Gör så här:

  1. Smält smöret i en kastrull på låg värme.
  2. Tillsätt marshmallows och rör tills de smält och blandats väl med smöret.
  3. Krossa digestivekexen i en påse eller med hjälp av en mixer.
  4. Blanda kexsmulor och kakao i en skål.
  5. Häll smör- och marshmallowblandningen över kexsmulorna och blanda ordentligt.
  6. Forma små bollar av smeten med hjälp av dina händer.
  7. Rulla bollarna i kokosflingor för att täcka dem helt.
  8. Ställ in skumbollarna i kylskåpet i minst 1 timme för att stelna.
You may also be interested in:  Tacosoppa

Servera de härliga, chokladiga skumbollarna som en god efterrätt eller som ett snack.

Variera gärna genom att smaksätta skumbollarna med exempelvis hackade nötter, vaniljessens eller hackad frukt för en extra twist.

Sojastekt tofu med broccoli och chili
LÄS
Anna Karlsson

Anna Karlsson

Hej! Jag är Anna Karlsson, en passionerad matälskare, och välkomnar dig till min kreativa matlagning. Här på bloggen delar jag med mig av min kärlek till matlagning och utforskar smakernas värld på ett unikt sätt. Från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser, mitt mål är att inspirera dig att skapa en kulinarisk resa i ditt eget kök. Följ med mig när jag experimenterar, delar med mig av mina bästa recept och skapar mysiga matminnen. Tillsammans kommer vi att få smakerna att dansa och matlagningens magi att blomma - välkommen till mitt virtuella kök!

Go up